Brett Sortiment 
för ett unikt badrum

Om du har haft tankar på att renovera ett tag vet du säkert hur mycket tid, engagemang och planering som går åt innan badrummet står klart hemma hos dig. Alla val som måste göras. Allt du måste förstå och ha koll på. 


Vad funkar ihop med vad? Funkar blandaren som du gillar med handfatet din partner vill ha? Vilka mått och storlekar lämpar sig för just ditt badrum? Hur mycket förvaring behövs? Minimalistiskt eller praktiskt? Kanske både och…?
Inte som alla andra
På Mälarö har vi bestämt oss för att tänka lite annorlunda och se till att underlätta för våra kunder så långt det är möjligt när det handlar om dessa val och de praktiska frågor som följer med valen som görs. Vi tillhandahåller ett brett sortiment med kvalitetsprodukter som passar de flesta stilar och smaker. Vårt sortiment gör det lätt att välja produkter som ger dig ditt unika badrum – ditt badrum för livet. Du slipper med andra ord att själv ge dig in i den stora djungel som idag finns av produkter och badrumsleverantörer.


Experthjälp vid ditt köksbord
När du har bestämt dig för ett badrum från Mälarö kommer en av våra erfarna kundansvariga hem till dig en dag när det passar dig. Vid ditt köksbord kan ni då i lugn och ro gå igenom sortimentet utifrån dina tankar och önskemål. Du väljer den inredning som passar dig och dina behov och din kundansvarige hjälper dig med tips och råd då denne naturligtvis har koll på vilka kombinationer som passar tillsammans och vilka mått du behöver. Ett stort plus är förstås att ni har själva badrummet endast ett par meter bort.

Vårt breda sortiment innehåller bland annat:
- Kakel och klinker 

- Badrumsmöbler (byrå/spegel/handfat)

- Blandare
- Duschvägg

- Badkar 

- WC 

- Handdukstork

- Golvvärme

Våra leverantörer:
Badplatsen
Konradssons kakel