Hej. 

Mälarö är ett Västeråsbaserat företag som bygger badrum i hela Mälardalen. Vår historia sträcker sig över 10 år tillbaka i tiden i och med starten av Bloms plattsättning, numera Mälarö. Så bakom det nya namnet, med den nya logotypen och den nya hemsidan finns ett Västeråsbaserat familjeföretag med över ett decenniums erfarenhet från branschen, på gott och ont. Nu vill vi göra saker lite annorlunda.

Vår vision är – förutom att leverera badrum av hög kvalitet – att förändra den gängse bild och uppfattning som finns av hantverkarbranschen och istället vara det enkla alternativet. Vårt mål är att erbjuda våra kunder en helhetslösning och att vara en nytänkande och modern badrumsleverantör. Enkelt och professionellt. Mälarö ska präglas av tydlighet, kommunikation och dialog i alla steg av processen för ditt nya badrum. Det kan du lita på.

Vi vill vara moderna och nytänkande i en traditionell bransch. Vi ser på vårt arbete och vårt hantverk med stolthet och skulle betrakta en missnöjd kund som ett stort misslyckande.

Läs mer om hur vår vison och vår målsättning funkar i praktiken, i arbetet med ditt nya badrum.Jobba på Mälarö


Vi söker alltid efter duktiga medarbetare och samarbetspartners. Det viktiga för oss är att du delar vår vision och filosofi. Du kan ditt jobb. Du vill göra skillnad. Du är stolt över vad du gör. Du förstår också att kundbemötandet och kundens upplevelse är precis lika viktigt som hantverket i sig. Stämmer det in på dig? Tycker du att Mälarö verkar intressant? Hör gärna av dig!
Kom i kontakt med oss
Snabb återkoppling
När du har gjort din intresseanmälan kommer en av våra kundansvariga att kontakta dig inom en arbetsdag.

Har du några funderingar?
Är det något som är oklart eller som du behöver hjälp med?

Ring oss gärna på:
021 - 18 21 00

Kontaktuppgifter